OsmanlıBahçesi Yerli Tatlı Biber Yetiştirme Seti, Yerli Biber Tohumu + Solucan Gübresi
OsmanlıBahçesi Sebze Yetiştirme Setleri Antalya Kaş’ın Ahatlı Köyü kadınlarının elemeği ve sevgisiyle paketlenmiştir.
Her birsebze yetiştirme seti yerli tohum ve organik solucan gübresinden oluşmaktadır.
OsmanlıBahçesi tohumları Anadolu’nun yerli, ata tohumlarıdır.
Yurdumuzuniklim ve toprak koşullarını benimsemiş olan bu standart tohumlardanyetiştirdiğiniz sebzelerden aynı kalitede tekrar tohum alabilir ve butohumlardan yeniden aynı kalitede sebze yetiştirebilirsiniz.
GDO’lu veyahibrit tohum değildir.
Bahçenizde,terasınızda, balkonunuzda ya da iç mekânda yetiştirebilirsiniz.
İç mekândaoda sıcaklığında saksınızda tüm yıl boyunca ekebilir, mahsul alabilirsiniz.
Paketiniziniçinden çıkan tohum miktarı tüm yıl boyunca çeşitli kerelerdeki ekimlerinizdekullanmanıza yetecek miktardadır. Böylelikle tohumlarınızı defalarcakullanabilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
OSMANLIBAHÇESİ TATLI KIL BİBER TOHUMU + %100 SOLUCAN GÜBRESİ GENEL EKİM BİLGİLERİ
Paketiniziniçinden çıkan tohum miktarı tüm yıl boyunca çeşitli kerelerdeki ekimlerinizdekullanmanıza yetecek miktardadır.
Paketiniçinden çıkan ve tohumların çimlenmesine yetecek miktarda olan solucangübresini bir miktar torfla karıştırarak bir harç hazırlayınız.
Bu harçlaektiğiniz tohumların üzerini yaklaşık 0,5 – 1 cm kalınlığında kapatarak hafifçebastırınız.
Büyüyüpgelişebilmeleri için tohumlar çok sık olmamalıdır, biraz büyüdüklerindeseyreltmek gerekebilir.
Tohumekiminden sonra ilk sulamayı spreyle yapınız.
Ardındanyine sprey şeklinde 2-3 günde bir sadece toprağı nemli tutacak kadar sulamayapınız.
Fazla sulamatohumlarınızı çürütebilir.
Çimlenmebaşlayana kadar tohumlarınızı ışık alan, filizlenme sonrasında ise bol güneşalan bir yere naklediniz.
Ekim vesebzenizi yetiştirmekle ilgili daha ayrıntılı bilgi için ürün paketi içinde yeralan ekim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Uyarılar& Tavsiyeler
Serin vekuru yerde saklayınız.
Tohumlarınuygun saklama koşullarında saklama süresi 4 yıldır.
Tohumlarısıcaklığın min. 18 C olduğu iç mekanda tüm yıl boyunca, dış mekânda iseilkbahar ve sonbahar aylarında ekebilirsiniz.
Ayrıntılıekim bilgileri ambalajı çerisindedir.