Hello Kitty Lisanslı Sevgililer Günü Peluş Oyuncak 25 Cm – Oturan Tasarım
1.299,99 TL
🎀Hello Kitty tasarımıyla Sevgililer Günü’ne tatlı bir dokunuş katar
🧸10 inç boyutuyla sarılmalık ve dekoratif kullanım sunar
🏠Oturan pozisyonlu yapısıyla raf, masa ve yatak üstünde şık durur
🎁Hello Kitty sevenler için özel günlerde sevimli bir hediye alternatifidir
1
2 saat27 dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoda!
AYNI GÜN HIZLI KARGO
%100 ORİJİNAL VE LİSANSLI ÜRÜN
MEMNUNİYET GARANTİSİ
TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ
MÜŞTERİ DESTEĞİ HEP YANINIZDA
Ürün Açıklaması:
Hello Kitty Lisanslı Sevgililer Günü Serisi 10 inç Oturan Peluş Oyuncak, Hello Kitty’nin sevimli karakter tasarımını özel Sevgililer Günü temasıyla buluşturan yumuşak bir peluş oyuncak modelidir. Oturan pozisyonlu yapısı ve 10 inç boyutuyla çocuk odalarında, yatak üzerinde, raflarda veya koleksiyon köşelerinde dekoratif olarak sergilenebilir. Hello Kitty sevenler için özel günlerde hediye alternatifi olarak da tercih edilebilecek tatlı ve dikkat çekici bir seçenektir.
Ürün Özellikleri:
•Hello Kitty lisanslı Sevgililer Günü serisine ait 10 inç oturan peluş oyuncak modelidir.
•Oturan pozisyonlu tasarımı sayesinde yatak, raf, masa ve çocuk odalarında dekoratif olarak kullanılabilir.
•Hello Kitty karakterini sevenler için koleksiyonluk kullanım ve hediye alternatifi olarak tercih edilebilir.
•Kumaşı %100 polyester malzemeden üretilmiştir.
•Dolgusu %100 polyester malzemeden oluşur.
•19 cm uzunluk, 18 cm genişlik ve 25 cm yükseklik ölçülerine sahiptir.
•272 gram ağırlığıyla sarılmalık, taşınabilir ve kullanışlı yapıdadır.
Not: Ürün ambalajındaki yaş ve kullanım uyarıları dikkate alınmalıdır. Çocuklarda yetişkin gözetiminde kullanılması önerilir.
Sevimli Hello Kitty tasarımı, Sevgililer Günü teması ve yumuşak peluş dokusuyla bu oturan peluş oyuncak, özel günlerde hediye etmek veya koleksiyonunuza tatlı bir parça eklemek için keyifli bir alternatiftir. Hemen sepetinize ekleyin.