Ürün Kullanımı Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar:
-Tencere yada tavanızı ilk kullanımdan önce mutlaka sıvı deterjan,sıcak su ve yumuşak bir sünger ile yıkayınız.
-Pişirme öncesi bir miktar katı veya sıvı yağ ile yüzeyi pişirmeye hazır hale getiriniz.
-Ürününüzü temizlerken iç ve dış yüzeyinde yumuşak sünger kullanınız ve sıvı deterjanlar kullanmaya dikkat ediniz.
-Yemeklerinizi her zaman kısık ve orta ateşte pişiriniz.
-Ürününüzün alt tabanından daha geniş ocakta yemek pişirmeyiniz.Aksi halde yüksek ateş kulplara ve ürünün dış yüzeyindeki silikon kaplamaya zarar verir.
-Ürününüzü kullanırken veya temizlerken hiçbir zaman iç ve dış yüzeyinin çizilmesine sebep olabilecek metal mutfak gereçleri ve sert cisimler kullanmayınız.Plastik ve ahşap mutfak gereçleri tercih ediniz.
-Tencerelerinizin ve tavanızın içinde çatal,bıçak ve benzeri aletler ile yemeklerinizi asla kesmeyiniz ve doğramayınız.Bu tür uygulamalar ürününüzün çizilmesine sebep olacaktır.
-Ürünün içi ve dış kısmını sivri uçlu cisimlerle temas ettirmeyiniz.
-Granit ürünler uzun sürekli saklama kabı olarak kullanılmaz,Eğer yemeğiniz pişirildikten sonra uzun süreli tencerede kalıcak ise yemeğenizi uygun bir saklama kabına koymanız önerilir.
-Granit ürünlerin ömürünün daha uzun olması için elde yıkama önerilir.
-Ürününüzü ocak üstünde sürüklemeyiniz ve sert şekilde herhangi bir yere vurmayınız.Aksi halde ürününüzün dış yüzeyi zarar görebilir.
-Ürünler bulaşık makinelerinin hassas programlarında ve düşük ısı derecesinde kullanılabilir.