Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.

Kabul Et

Yılbaşında Ne Hediye Alınır?

Miniso Editör - Friday, November 18, 2022

Sevdikleriniz, aileniz, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız ile bir araya gelebileceğiniz yeni yıl kutlamalarının bu yıl daha anlamlı hale gelmesini istiyorsanız en özel yılbaşı hediyelerine göz atabilirsiniz.

Image

Sevdikleriniz, aileniz, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız ile bir araya gelebileceğiniz yeni yıl kutlamalarının bu yıl daha anlamlı hale gelmesini istiyorsanız en özel yılbaşı hediyelerine göz atabilirsiniz. Hayatınız boyunca hatırlayabileceğiniz hoş hatıralara imza atabilmenize destek verecek hediyeler arasında kar küreleri, takılar, parfümler, kulaklıklar, dekoratif yastıklar ve daha pek çok farklı alternatifi görebilirsiniz. Hediye seçiminizi en iyi şekilde gerçekleştirerek güzel bir sunum eşliğinde sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Yılbaşında alınabilecek hediyeler aşağıda listelenmiştir.

  • Kupa Bardak
  • Makyaj Malzemeleri
  • Kar Küresi
  • Takı
  • Parfüm
  • Miniso Peluş Oyuncak
  • Kulaklık 
  • Fotoğraf Çerçevesi
  • Ayna
  • Dekoratif Yastık

1. Kupa Bardak


Günlük hayatta en sık kullanılan eşyalar arasındaki kupa bardakları yılbaşı hediyesi için tercih edebilirsiniz. Hediye ettiğiniz kişilerin kullandıkları her an sizleri hatırlayabilmesini sağlayabilecek kupa bardaklar arasında her yaştan kişinin zevkine hitap edebilecek seçenekler görebilirsiniz. Soğuk ve sıcak içeceklerin tüketilmesine yardımcı olan kupa bardakların estetik yapıları sayesinde bu yılı her zamankinden daha özel geçirebilirsiniz. Aradığınız alternatifleri bularak kişilere özel hediyeler sunabilirsiniz. Erkeğe yılbaşı hediyesi olarak seçilebilecek kupa bardaklar aynı zamanda kadına yılbaşı hediyesi olarak da sunulabilir. 


2. Makyaj Malzemeleri


Kendisini iyi hissetmek, güzelliğini pekiştirmek ve cildinin bakımını en iyi şekilde yapabilmek isteyenlerin tercih ettiği makyaj malzemelerini hediye olarak değerlendirebilirsiniz. Makyajın istenen şekilde yapılabilmesine imkan tanıyan birbirinden özel makyaj malzemeleri ile yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Tekli makyaj malzemelerinin yanı sıra set şeklinde sizlere sunulan makyaj malzemesi setlerine de göz atabilirsiniz. Özellikle yılbaşı hediyesi kadın kullanıcılar için seçilecekse makyaj malzemeleri ilk sırada yer alabilir.


3. Kar Küresi


Kar küreleri son derece nostaljik hediye seçenekleri olarak öne çıkar. Birbirinden farklı tasarımlar ile dikkat çeken kar küreleri arasında çeşitli sembollerin yer aldığı ürünler görebilirsiniz. Sevgili, arkadaş ve aile temalı olabilecek kar küreleri unutulmayacak yeni bir yıl hediyesi olabilir. Ev dekorasyonunu tamamlayabilecek dekoratif hediyeler arıyorsanız kar kürelerini tercih edebilirsiniz. Alternatif hediye seçenekleri arasındaki kar küreleri oldukça dikkat çekici tasarımlara sahiptir.


4. Takı


Dış görünümüne özen gösteren bir sevdiğiniz varsa o kişiye takı hediye edebilirsiniz. Böylelikle onların takı koleksiyonlarına katkı sağlayarak sizler için ne kadar değerli olduklarını hissettirebilirsiniz. Birbirinden farklı stillere uyum sağlayabilecek takıları seçerken hediye edeceğiniz kişinin genel giyim stilini göz önünde bulundurmanız yeterli olacaktır. Bu sayede onun tarzıyla uyum sağlayabilecek en özel takılara erişebilirsiniz.


5. Parfüm


Garanti hediyelerden hoşlanıyorsanız hem erkekler hem de kadınlar için tercih edilebilecek parfümleri inceleyebilirsiniz. Hoş kokuların yer aldığı parfüm seçenekleri arasında farklı zevklere hitap edebilecek seçenekler vardır. Sevdiğiniz kişilere değer verdiğinizi hissettirebileceğiniz parfümleri iş arkadaşlarınıza da hediye etmeyi deneyebilirsiniz.


6. Miniso Peluş Oyuncak


Miniso’nun yılbaşı koleksiyonlarında yer alan peluş oyuncak seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Sevimli, canlı ve rengarenk yapılarıyla hemen her zevke hitap edebilen peluş oyuncaklarla yeni yıla en eğlenceli şekilde sevdikleriniz ile beraber girebilirsiniz. Çeşitli boyutlarda tasarlanan peluş oyuncakları hoş bir hediye paketiyle sevdiğiniz kişilere sunabilirsiniz.


7. Kulaklık


Teknolojiden ve müzikten hoşlanan sevdiğiniz kişiler için ideal bir hediye arıyorsanız kulaklık modellerini değerlendirebilirsiniz. Yeni nesil teknolojiler ile dizayn edilen ve sizlere sunulan kulaklık modelleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ses kalitesinin yüksek olduğu kulaklık modelleri esnek ve rahat kullanım imkanıyla da dikkat çeker. Dünyaca ünlü markaların tasarladığı kulaklıklar uzun süreli kullanımlarda rahatlığından taviz vermeyecek şekilde üretilir ve sizlerle bir araya gelir.


8. Fotoğraf Çerçevesi


Özellikle sevgiliye yılbaşı hediyesi arayanların favorileri arasındaki fotoğraf çerçeveleri ile en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmeyi deneyebilirsiniz. Sizin için manevi değeri olan fotoğrafların yer alabileceği özel fotoğraf çerçeveleri ile yeni yıla en anlamlı şekilde giriş yapabilirsiniz. Fotoğraf çerçeveleri sadece sevgililer için değil aynı zamanda çocuklara yılbaşı hediyesi olarak verilebilir.


9. Ayna


Arkadaşa yılbaşı hediyesi veya erkeklere yılbaşı hediyesi olarak değerlendirilebilecek aynalar dekoratif yapılarıyla dikkat çeker. Her biri modern tasarıma sahip olan aynalar evlerde ve işyerlerinde kullanılabilecek yapıya sahiptir. Rengarenk çerçeve kısımları ve işlevsel  özellikleriyle dikkat çeken aynaları yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz. Ayna satın alınacağı zaman hediye edilecek kişinin hoşlandığı dekoratif stiller göz önünde bulundurulabilir.


10. Dekoratif Yastık


İç ısıtan ve rengarenk yapısıyla canlılık hissini vurgulayan dekoratif yastıkları yılbaşında hediye olarak seçebilirsiniz. Birbirinden özel konseptlere sahip olan dekoratif yastıkları arkadaşlarınız veya sevgiliniz için tercih edebilirsiniz. Kullanışlı ve rahat olan dekoratif yastıklar ile duygularınızı da en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.


Sevgiliye Yılbaşında Ne Hediye Alınır?


Yılbaşı için sevgilinize özel bir hediye arıyorsanız teknolojik ürünlerin yanı sıra duygusal anlam ifade edebilecek, sevgilinizin ihtiyacı olan veya işlevsel özellikleriyle öne çıkan romantik seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Örneğin, kış mevsiminin önemli hediyeleri arasındaki kar kürelerinin sevgili temalı olanlarını bu özel gün için tercih edebilirsiniz. Işıklı anı çerçeveleri gibi romantik seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Bu noktada sevgilinizin genel zevkleri ve cinsiyetine göre hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda sevgilinizin yaşı da hediye seçimi konusunda önemli detaylar arasındadır. Sevdiğiniz kişinin beğenebileceğini düşündüğünüz hediyeleri deneyebilirsiniz.


Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?


Arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak kişiselleştirilmiş kupalar, özel çerçeveler, polar, battaniye, kalem, not defteri, baskılı anahtarlık ve anı çerçeveleri satın alabilirsiniz. Her biri farklı tasarım özelliklerine sahip hediye seçenekleri ile arkadaşlarınız ile aranızdaki bağların güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Hediyenizi kişiye özel olarak seçtikten sonra iyi bir sunum eşliğinde hediye etmeyi unutmamalısınız.

Seçeceğiniz hediyeler kadar sunum şekliniz önem taşıdığı için bu adımı atlamamalısınız. Yeni yıla girerken sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz hediyeler için Miniso’da yer alan seçeneklere göz atabilirsiniz. Bu sayede sizler de ömür boyu hatırlanabilecek hoş hatıraların oluşması için gerekli adımı atmış olursunuz.

Aşağıdaki bloglar ilginizi çekebilir.

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Anneye Ne Hediye Alınır?

Hediyelik Kupa